NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Cosmin Prelipceanu, derapaj în direct la Digi24: ”Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala”/ Sorin Cîmpeanu, invitat în emisiune: ”Nu pot să fiu părtaș la această afirmație”

Moderatorul de televiziune Cosmin Prelipceanu a înregistrat un derapaj în direct, marți seară, în timpul emisiunii de la Digi24, atunci când, în timpul unui dialog cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, i-a spus acestuia că școala ar trebui să-i ”scape” pe copii de părinții lor, în contextul unei discuții despre vaccinarea elevilor.

Prelipceanu a remarcat faptul că ”suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale”, spunând că este ”o problemă de educație” pentru că ”oamenii nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte”.

Sorin Cîmpeanu îl aprobă, iar Prelipceanu continuă spunând că școala ar trebui să îi scape pe copii de părinții lor. Ministrul Educației a dezaprobat afirmația moderatorului, iar Prelipceanu a insistat spunând: ”Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Dialogul integral începând ce la minutul 21:30

  

Cosmin Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte.

Sorin Cîmpeanu: Din păcate…

Cosmin Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă?

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sorin Cîmpeanu spune că teza sa de doctorat este publică de 20 de ani

Redacția

PNL anunță varianta guvernului minoritar/ Robert Sighiartău: ”Prima variantă este formula cu USRPLUS. A doua variantă, un guvern minoritar/ O să vedeți că or să vină la negocieri și cu Florin Cîțu premier”

Redacția

Raed Arafat, despre purtarea măştii în toate spaţiile: La acest moment nu s-a discutat, nimeni nu poate să excludă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site