NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Victorie la CNA! Clotilde anunță că Antena 3 și Ciolacu vor plăti scump pentru „știrile false”: „Am deschis și o acțiune în instanță împotriva celor care și-au permis să manipuleze în asemenea hal”

CNA a amendat Antena 3, marti, pentru materialele in care Clotilde Armand a fost acuzata ca „a pus mana pe voturi” in sala in care se numarau buletinele de vot la alegerile din Sectorul 1. „Nivelul stirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Acum e timpul sa platesca. Am deschis si o actiune in instanta impotriva celor care si-au permis sa manipuleze in asemenea hal”, a anuntat Clotilde Armand.

„Va mai amintiti de acel fake-news grosolan prin care Antena 3 declara isteric ‘Clotilde cu mana pe voturi!’ titrand ca eu as fi fost in camera cu voturi din sediul BES 1? CNA tocmai a amendat acest post televiziune pentru difuzarea de stiri false. Pentru ca adevarul a fost unul singur: nu eram eu, era o alta persoana in sala respectiva.

Nivelul stirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Acum e timpul sa platesca. Am deschis si o actiune in instanta impotriva celor care si-au permis sa manipuleze in asemenea hal.

Si nici bani de la primarie nu mai primesc aceste televiziuni. Asa cum primeau in vremea PSD”, a subliniat Clotilde Armand.

  

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, postul Antena 3 cu amenda de 5.000 de lei pentru incalcarea dispozitiilor din Codul de reglementare a continutului audiovizual in cadrul emisiunii „Exces de putere” din 6 august.

La inceputul lunii august, Antena 3 si RTV au difuzat aceasta imagine, sustinand ca in sala BES se afla si Clotilde Armand.

Doua zile mai tarziu, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat la Antena 3 ca este gata sa mobilizeze „armata PSD”, sa aduca pesedisti din toata tara care sa stranga semnaturi pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.

„Ce speranta de mai bine sa ai din moment ce se fura voturile. Imagini strigatoare la cer”, l-a incitat realizatorul Razvan Dumitrescu pe Ciolacu.

Ciolacu a trecut imediat la atac, acuzand si el ca Armand a „coordonat un grup infractional,  care a dus la fraudarea alegerilor”. El a anuntat ca va „mobiliza armata PSD”.

„In acest moment, democratia in Romania se afla in pericol. Lucrurile erau evidente de a doua zi dupa alegeri, cand au aparut primele imagini. De ce stam de atatea luni si asteptam un verdict? De ce nu exista mandate de retinere catre persoanele care nu aveau acces acolo? De ce nu exista un alt candidat in acea cladire? De ce nu am fost eu, de ce nu a fost candidatul PSD? Vreau sa stiu de la Jandarmerie, nu a dat pana acum… Cine a permis rudelor accesul in cladire?

Domnul Iohannis sa intervina, este un pericol la democratia Romaniei. Sa faca sedinta de CSAT, este nepermis!

Noi am pornit sa strangem semnaturi. Sunt peste 15.000 de semnaturi stranse, ne trebuie 52.000 de semnaturi. Fac un apel catre bucuresteni, care vad cand ies din casa sobolanii si mormanele din gunoaie, sa semneze.

Clotilde Armand a coordonat un grup infractional,  care a dus la fraudarea alegerilor, este evident pentru toata lumea.

Daca e nevoie o sa facem un plan clar pe care sa il discutam in conducerea partidului,  veti vedea toata armata PSD, din toata tara, ne vom mobiliza sa facem referendum. Cu Gabriela Firea am vorbit deja, si cu ceilalti colegi din tara”, a declarat Ciolacu la Antena.

aktual24

Advertisements

Related posts

Măştile confiscate de la speculanţi zac inutil în depozite

Redacția

Valeriu Gheorghiță: E foarte probabil ca din septembrie să administrăm doza a treia pentru personalul medical, pentru persoanele cu boli cronice și cele peste 65 de ani

Redacția

Florin Cîţu, mesaj către pompieri: Munca lor impresionează prin dăruirea cu care îşi îndeplinesc misiunea şi ar trebui să le mulţumim în fiecare zi pentru asta

Redacția
Încarcă...