NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

VICTOR PONTA: ANUL VIITOR VA SCADEA TVA LA 9 % PENTRU LEGUME, FRUCTE SI CARNE

Guvernul Ponta, singurul care scade TVA la 9% pentru pâine, legume-fructe și carne.  Agricultura este unul dintre principalele motoare de creștere economică pentru România, iar în ultimii doi ani, guvernul Ponta a demonstrat că știe și poate să valorifice potențialul agricol real al țării noastre.

Majorarea și acordarea la timp a subvențiilor, reducerea cheltuielilor la livrarea apei destinate irigațiilor și modernizarea, din fonduri europene, a infrastructurii de irigații sau sprijinul financiar acordat fermierilor afectați de secetă sunt doar câteva dintre măsurile de care agricultura românească avea mare nevoie și pe care guvernul Ponta le-a adoptat.

 Toate acestea au fost dublate de o politică fiscală stimulativă pentru mediul de afaceri. Reducerea TVA la pâine, de la 24% la 9%, urmată, în 2015, de scăderea TVA la 9% pentru legume-fructe și apoi la carne vor crea din agricultură o componentă competitivă a economiei naționale. România poate redeveni „grânarul” Europei, dacă, după aceste alegeri prezidențiale, vom avea o echipă președinte-guvern-majoritate parlamentară care să continue ce s-a făcut în ultimii doi ani.

  Comunicat de Presa, PSD Pascani

Citește și: { loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Opt profesori de la Școala Specială vor participa în Spania la un curs de perfecționare

Redacția

Ȋntâlniri de informare a fermierilor din comunele Valea Seacӑ şi Ruginoasa

Redacția

Sfârşitul semestrului I la Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu”Paşcani a fost marcat printr-o manifestare culturală de înaltă aspiraţie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site