RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

VICTOR PONTA: ANUL VIITOR VA SCADEA TVA LA 9 % PENTRU LEGUME, FRUCTE SI CARNE

Guvernul Ponta, singurul care scade TVA la 9% pentru pâine, legume-fructe și carne.  Agricultura este unul dintre principalele motoare de creștere economică pentru România, iar în ultimii doi ani, guvernul Ponta a demonstrat că știe și poate să valorifice potențialul agricol real al țării noastre.

Majorarea și acordarea la timp a subvențiilor, reducerea cheltuielilor la livrarea apei destinate irigațiilor și modernizarea, din fonduri europene, a infrastructurii de irigații sau sprijinul financiar acordat fermierilor afectați de secetă sunt doar câteva dintre măsurile de care agricultura românească avea mare nevoie și pe care guvernul Ponta le-a adoptat.

 Toate acestea au fost dublate de o politică fiscală stimulativă pentru mediul de afaceri. Reducerea TVA la pâine, de la 24% la 9%, urmată, în 2015, de scăderea TVA la 9% pentru legume-fructe și apoi la carne vor crea din agricultură o componentă competitivă a economiei naționale. România poate redeveni „grânarul” Europei, dacă, după aceste alegeri prezidențiale, vom avea o echipă președinte-guvern-majoritate parlamentară care să continue ce s-a făcut în ultimii doi ani.

  

  Comunicat de Presa, PSD Pascani

Citește și: { loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primul an de Acreditare Erasmus la Liceul Teoretic „Bogdan Vodă” Hălăuceşti

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din municipiul Pașcani

Redacția

ApaVital reia activitățile de relații cu publicul. Măsurile luate pentru siguranța desfășurării activității

Redacția
Încarcă...