NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Rățoi, noi explicații legate de lucrările de pe esplanadă. Iată ce se întâmplă cu trandafirii!

Subiectul lucrărilor de întreținere și înfrumusețare a esplanadei din zonale vale, intens comentate în aceste zile pe rețelele de socializare dar și de către unii reprezentanți ai Consiliului Local, l-a determinat pe viceprimarul Cristian Rățoi să facă câteva precizări astăzi.

Edilul local spune că acțiunile întreprinse sunt legale, iar butașii de trandafiri înlocuiți sunt utilizați pe alte zone.

“Trandafirii care au fost scoși de acolo, nu au fost aruncați. Am mai văzut fel de fel de discuții pe rețelele de socializare, că iau trandafirii și i-am aruncat. Voi merge la seră să vă fac o fotografie, să vedeți în ce condiții sunt acum cei luați de pe esplanadă. Au fost curățați, replantați în seră și în fiecare rond unde avem nevoie îi plantăm, iar la primăvara se va reîntregi coroana”, a spus viceprimarul Rățoi.

El s-a arătat deranjat de faptul că a fost acuzat că ar distruge ce a construit tatăl său, Neculai Rățoi, fost primar al municipiului, trecut acum în neființă. Actualul viceprimar a pus toate aprecierile pe dorința unor adversari politici de a câștiga capital electoral. Unul este consilierul Sorin Olariu, care l-a acuzat că a plantat prea târziu crizantemele, iar altul Mihai Dediu care a reclamat verbal Primăria la Poliție, întrucât a scos arbuștii tuia.

  

“Dacă cineva vrea să câștige capital electoral prin faptul că eu am venit și distrug, nu am vrut să ajung aici dar sunt nevoit, ce a construit tatăl meu se înșeală, și se înșeală amarnic. La anul vom intra și pe alte zone, vom avea alte ronduri. Eu cred că orașul trebuie să arate altfel, în primul și în primul rând căile de tranzitare a orașului”, a mai precizat Rățoi.

Precizăm faptul că administrația locală susține că este acoperită de toate documentele atunci când a demarat lucrări pe domeniul public.              

Advertisements

Related posts

Pintilie solicită transparență în alocarea locuințelor sociale

Răzvan Grecu

Primele audiențe din 2014. Zeci de pășcăneni la ușa primarului pentru a rezolva problema abonamentelor la transportul în comun local

Răzvan Grecu

Numărul firmelor nou înfiinţate în judeţ s-a diminuat cu aproape 20%

Redacția
Încarcă...