RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Rățoi a dezvăluit cum au fost achiziționate unele materiale folosite la lucrările pe domeniul public

Lucrările de înfrumusețare a municipiului, ce s-au desfășurat în ultimele luni de zile, au fost intens criticate de consilierii din opoziție, dar și de unii pășcăneni, pe rețelele de socializare. Scosul butașilor de trandafir, tăiatul arbuștilor, gazonul uscat și plantarea crizantemelor în perioada toamnei, sunt câteva dintre criticile aduse reprezentanților administrației locale.

Prezent în emisiunea “În Obiectiv”, de la postul de televiziune Actualitatea Tv, Cristian Rățoi a dezvăluit următoarele, atunci când a fost întrebat .

Toate crizantemele din rondurile mari, au fost achiziţionate pe cheltuiala mea. A fost o donaţie pentru Paşcani. Piatra care se pune, se cumpără din banii mei, folia  antiburuieni, este din banii mei. Dacă cineva vrea să îmi ceară cont, să vină să discute cu mine”, a susţinut viceprimarul Răţoi.

Acesta a mai precizat că toate lucrările de pe domeniul public, cu excepţia celor suportate personal, au fost făcute din bugetul alocat serviciilor Seră şi Gospodărie Comunală. În această perioadă va fi realizată o situaţie a cheltuielor, care ulterior va fi prezentată cetăţenilor.

  

Chiar dacă au fost prezentate explicaţii despre lucrările ce au fost realizate sau sunt în curs de finalizare, sunt exprimate nemulţmiri. La ultima şedinţă a legislativului local, fostul primar Dumitru Pantazi s-a arătat interesat de calitatea gazonului, dar şi a butaşilor de trandafir care au fost scoşi.

Related posts

Consilierul PMP susține că arborii tăiați ne protejau de radiațiile 4G și 5G!

Răzvan Grecu

Președintele Comisiei de Urbanism din Consiliul Local Pașcani amenință că demisionează

Marius Parteni

Instalatorilor de la ApaVital, care au debranșat blocul Moldova, li s-au luat datele personale de către polițiști

Ema Roman
Încarcă...