NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Municipiului îndemn la “bun simț” în plenul ședințelor de Consiliu Local!

Ședința extraordinară a Consiliului Local, ce a avut astăzi, a început cu o intervenție a viceprimarului Cristian Rățoi. El a considerat că Sorin Olariu (PMP) a jignit aleșii locali prin afirmația din ședința trecută, iar mulți cetățeni din municipiu au criticat afirmația.

Consilierul PMP a participat on-line la ședința din data de 31 august. De foarte multe ori a fost auzit cu întrerupere de cei din sală, din cauza semnalului slab, dar într-una dintre ele a spus că stă şi se uită ca la un film cu proşti.

Astăzi, viceprimarul Rățoi a spus:”Foarte dureros, că pe lângă faptul că suntem jigniți aici de domnul Olariu, dumnealui nici nu vine și ar fi bine să analizăm comportamentul domniei sale, pentru că o parte dintre persoanele care au văzut ședința Consiliului Local, trecută, au spus că nu este de bun simț ca cineva să spună că stă și se uită la filme cu proști. Dacă domnul Olariu consideră că a jigni este normal, eu îi spun că nu este așa. Nu știu părerea celor de la PSD. Deși în ședință am fost PNL, PRO România  și PSD”.

Vorbele spuse de consilierul PMP au venit pe fondul discuțiilor din CL pe marginea subiectelor de la CLP Ecoserv SRL și CSM Pașcani. Unii consilieri din sală nu au considerat corectă aprecierea, în timp ce social-democrații au tăcut.

  
Advertisements

Related posts

Senatorii au stabilit termene clare pentru finalizarea Autostrăzii Unirii

Arteni Denisa Mădălina

Iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani. Meteorologii spun că vortexul polar va mătura Europa

Redacția

Fără cozi la ghişee pentru înmatriculările autovehiculelor

Redacția
Încarcă...