NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a solicitat instanței amânarea procesului „Perla Neagră” pentru angajarea unui avocat, fără a avea acordul Consiliului Local!

Ilegalitățile continuă în Primăria condusă de administrația primarului Dumitru Pantazi. Într-un proces în care edilul șef este trimis în judecată, alături de alți funcționari publici, viceprimarul Gabriela Nedelcu a solicitat magistraților amânarea dezbaterilor pe fond pentru ca municipalitatea, parte vătămată în dosar, să-și angajeze avocat.

 

 

  

Solicitarea a fost făcută la termenul din 9 iunie 2017, iar la acea dată viceprimarul municipiului Pașcani a omis să solicite acordul Consiliului Local pentru acest demers. La două luni și jumătate, după ce probabil și-a dat seama de gravitatea celor comise, Nedelcu a elaborat un proiect de hotărâre prin care cere consilierilor locali să aprobe angajarea unui avocat. Acesta se află pe ordinea de zi a ședinței legislativului local ce va avea loc pe 31 august.

Justificarea subalternei lui Dumitru Pantazi face referire la volumul mare de dosare în care municipalitatea este implicată și lipsa personalului.

Nu de același tratament au parte însă dosarele care sunt cu adevărat importante pentru Pașcani și anume litigiile cu ARSACIS și ApaVital. Acolo autoritățile locale se mulțumesc să se apere cu juriștii angajați, refuzând angajarea unor avocați specializați, ceea ce face ca șansele de câștig ale municipalității să fie foarte scăzute.

Advertisements

Related posts

Nivelul incompetenței administrației Pantazi a atins apogeul: conducerea Prest Serv Apa obligată prin contractele de mandat să diminueze pierderele la apă și să extindă rețelele de apă-canal din municipiu! (DOC)

Răzvan Grecu

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care părinţii îşi pot lua liber până la terminarea şcolii, pentru a sta cu copiii

Redacția

Cisternele Primăriei nu pot fi folosite pentru a asigura populației apă menajeră. Iată motivele!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site