RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorPolitică

Viceprimarul din Ruginoasa a preluat șefia organizației PSD! Va fi candidatul la Primărie în 2024

Organizația PSD Ruginoasa are un nou președinte. Este vorba despre Ionuț Pristăvița, viceprimarul comunei. Aproximativ 100 de membri PSD din localitate l-au votat în unanimitate președinte al organizatiei locale, conferindu-i astfel toată puterea de decizie.

Până la data alegerilor, organizația a fost condusă de Dănuț Nechifor, primarul în funcție al comunei. Prin decizia membrilor PSD din localitate, Pristăvița este candidatul care va fi susținut pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024.

La ședința de alegeri de la Ruginoasa au fost prezenți liderii PSD Iași, în frunte cu președintele interimar Bogdan Cojocaru, prefectul județului și Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos, cel care coordonează activitatea social-democraților pe Colegiul 4.

Pe pagina de facebook a PSD Iași se arată că, pentru contribuția consistentă adusă la implementarea proiectelor de investiții în comunitate, dar și preocuparea pentru bunăstarea oamenilor i-au adus echipei conduse de Ionuț Pristăvița susținerea totală din partea membrilor PSD Ruginoasa.

  

“Pornim la drum cu o echipă performantă care are misiunea de a continua investițiile și de a contribui la creșterea nivelului de trai în comunitate. Mă bucur că am reușit să aducem un suflu nou. Parteneriatul cu oamenii trebuie să stea la baza activității politice și am încredere că la Ruginoasa aceste lucruri se vor întâmpla în cel mai scurt timp. Felicitări și succes structurii de conducere alese în cadrul Conferinței”, a declarat Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași.

Noua echipă de conducere și-a asumat susținerea politică pentru toate proiectele care sunt benefice comunității locale și dezvoltării acesteia. La ședința de alegeri, după cum se poate vedea și din imaginile postate, nu a fost prezent fostul președinte, Dănuț Nechifor.

Conform unor surse din rândul conducerii organizației județene, acesta este supărat că a rămas fără susținerea social-democraților.

Related posts

Liberul acces al cetățenilor la două terenuri de sport din municipiul Pașcani blocat de legislativul local

Marius Parteni

Razie a Poliției Rutiere. Sancțiuni aplicate șoferilor la Boureni și Mircești

Redacția

Vanghelie a ajuns iar după gratii. A fost reținut de DNA, alături de fratele lui și de alți 17 funcționari cu care ar fi creat un grup infracțional organizat

Redacția
Încarcă...