NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Axinte, trimite la un control oftalmologic un consilier care a propus reabilitarea unor trotuare

Sugestia unui consilier local, ca angajații Primăriei să reabiliteze un trotuar din zona deal, a dat naștere unor dispute verbale, ieri, în legislativul local. Primarul a sărit ca ars la auzul celor spuse de consilier, căruia i-a urat succes în campania electorală, iar viceprimarul l-a trimis pe acesta la un control oftalmologic.  

Neculai Enea a semnalat ieri faptul că trotuarul de pe strada Grădiniței pe unde circulă oamenii, are nevoie urgentă de reparații. Șefii administrației locale au reacționat vehement. Dacă Dumitru Pantazi a văzut un atac politic în această declarație, viceprimarul Vasile Axinte a adoptat altă poziție, trimițându-l la un control. Opoziția a reacționat, atunci, și a spus că nu se văd mari realizări în municipiu, în timp ce reprezentanții Primăriei au precizat că au filmulețe cum arăta municipiul când au preluat conducerea. 

„Ieri în ședința de Consiliu Local, am făcut o propunere către primarul Pantazi și viceprimarul Axinte, să reabilităm acest trotuar de pe strada Grădiniței, vis a vis de Integrata, pentru că dacă dumnealor dispun, în câteva zile se poate reabilita. I-am invitat ca în timpul programului de lucru să venim împreună să vedem cum stau lucrurile pe această stradă”, a declarat Neculai Enea, consilier PNL.

  

Modul cum arată acest trotuar ar trebui să constituie o prioritate pentru Primărie. Consilierul Enea a precizat că este nevoie de o reparație urgentă, iar dacă colegii lui nu cred acest lucru i-a invitat să meargă la fața locului, pentru a se convinge. Trotuarul este plin de gropi, iar după fiecare ploaie apa stă multe zile.

Alesul local a fost dezamăgit de reacția viceprimarului Vasile Axinte, care i-a sugerat că are probleme de vedere, îndemându-l către un consult oftalmologic. În schimb, Enea susține că problema este reală și ar putea fi rezolvată rapid, dat fiind că în acest moment, pe strada Grădiniței au loc reparații la gropile din asfalt. „Ca și răspuns, viceprimarul Axinte mi-a spus că lucrurile nu stau așa cum spun eu și m-a trimis la medic să-mi fac un control oftalmologic. Nu a mai plouat de duminică iar trotuarul este plin cu apă.  Eu cred că acest trotuar necesită urgent o reabilitare, nu neapărat o construire de la zero. Pe strada Grădiniței au loc reparații, echipele sunt în zonă, materialul există dar trebuie voință, iar primarul să dispună. Un caz asemănător se află pe strada Sportului, ca să vedeți cum arată un trotuar unde copiii noștri merg la creșă și la grădiniță. Rog în calitate de consilier local, primarul Pantazi și viceprimarul, să vină în zonă și să ia măsuri urgente”, a mai adăugat  Neculai Enea.

Problema trotuarului de pe strada Grădiniței, este una veche,  despre care reporterii NewsPascani.com au scris în urmă cu puțin timp. La vremea aceea, solicitarea venise din partea unui locatar din zona respectivă, nemulțumit de condițiile pe care le oferă municipalitatea. Ei au mers chiar în audiență la primarul municipiului, dar nu s-a rezolvat nimic.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință pentru iluminatul public. Primarul a solicitat clarificări legate de intervenții și investiții!

Marius Parteni

In Obiectiv (18 Septembrie 2013): ATENȚIE, DOMNULE PRIMAR! IATĂ CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI! Invitat: Aurel BIȚA – președinte Asociația Stejarul

Redacția

ApaVital „a schimbat NIMIC” în modul de contractare a serviciilor de apă-canal

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site