NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Axinte, precizări importante despre modul de distribuție a alimentelor europene și persoanele care le pot primi (video)

Precizări importante legate de modul de distribuire a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană în municipiul Pașcani. Viceprimarul Vasile Axinte a explicat astăzi că numele persoanelor care beneficiază sunt stabilite de către Consiliul Județean Iași.

De asemenea el i-a sfătuit pe pășcănenii care au primit până în prezent o parte din alimente să verifice dacă au intrat în posesia produselor pentru care au semnat, întrucât orice reclamație ulterioară nu va mai fi luată în seamă.
Cetățenii din Blăgești, Sodomeni, Boșteni și Gâștești care au primit până în prezent șase produse, vor primi săptămâna viitoare și diferența. În zilele de 28 și 29 octombrie cetățenii din Lunca vor intra și ei în posesia alimentelor, în timp ce pentru cei din oraș distribuția va începe din data de 30 octombrie, de la Sala de Sport a Stadionului Municipal, în intervalul orar 09.00-17.00.     
Oficialul Primăriei susține că a făcut aceste declarații pentru ca populația să nu înțeleagă că Primăria stabilește beneficiarii produselor sau cantitățile care revin fiecăruia.

Advertisements

{flv}diverse/ajutoare{/flv}

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

O comuna cheltuie 60 de miliarde lei sa se apere de inundatii

Redacția

INCREDIBIL! Primaria Pascani trebuie sa achite facturi de 11 miliarde pentru cateva tuburi

Redacția

Acoperișul Căminului Cultural din Lunca a intrat în reabilitare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site