RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk a anunţat că au fost create nouă coridoare umanitare pentru a evacua civilii din Mariupol și Lugansk

Vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk a anunţat sâmbătă dimineaţă că au fost create nouă coridoare umanitare pentru a evacua civilii, inclusiv pentru maşini particulare dinspre oraşul Mariupol, port la Marea Azov asediat de forţele ruse, informează Reuters şi DPA.

Vereşciuk a menţionat într-o declaraţie că cinci dintre cele nouă coridoare umanitare sunt în zona Lugansk, din estul ţării.

Cel puţin doi civili au fost ucişi şi patru răniţi în atacuri comise de forţele militare ruse în Ucraina, au anunţat sâmbătă dimineaţă autorităţi locale.

Guvernatorul provinciei Lugansk, Serhii Gaidai, a afirmat că o persoană a fost ucisă şi trei rănite în bombardamentele ruse asupra părţii de est a provinciei.

  

Un gazoduct a fost avariat la Lîsceansk şi Severodoneţk, localitate care a rămas fără apă şi gaze, a scris Gardai pe Telegram.

De aseme

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Novak Djokovic a câștigat Turneul Campionilor 2022 – Sârbul, la egalitate cu Roger Federer

Redacția

Un judecător anunţă oficial că Trump datorează 454 de milioane de dolari în dosarul de fraudă fiscală / Începe numărătoarea inversă pentru a depune banii astfel încât să poată ataca decizia

Redacția

Singurul județ din țară în care nicio persoană nu a murit de Covid-19

Redacția
Încarcă...