NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Vești bune de la Spitalul din Turcia, unde este internată Nicoleta!

Rază de speranță pentru Nicoleta, tânăra de 17 ani din Pașcani diagnosticată cu cancer. Cu ajutorul a sute de oameni, care au răspuns unei campanii umanitare, a intrat pe mâinile medicilor din Turcia.

În clinica din Istanbul, Nicoletei  i se fac în continuare investigaţii amănunţite. Un test extrem de util , biopsie genetică, va fi făcut într-un laborator din America.

” Vin cu câteva detalii! Nu am multe, dar în funcție de cum vom avea mai multe informații, vă vom ține la curent. Am am preluat blocurile patologice de la autocar și le-am dus la spital, mâine vor fi trimise în America și vor fi lucrate genetic. Astăzi s-a făcut transferul de 6000 de dolari, plata pentru această biopsie genetică care va fi lucrată în laborator în America. Astăzi am văzut-o pe Nicoleta și era mult mai bine decât sâmbătă. Problema pe care o avea la ficat jumătate s-a rezolvat. S-a schimbat la culoare nu mai e verde cum venise. A inceput să se miște ușor singură. Nu se ridică singură, dar se poate întoarce de pe o parte pe alta, un pic ajutată deoarece are drenaje și furtunașe peste tot și de asta e puțin cam greu. I s-a făcut biopsie și la ficat. Și în funcție de ce rezultat va ieși se va stabili un tratament. De astăzi s-a început paralel cu tratamentul de ficat și un tratament pentru ca Nicoleta să își revină puțin, să capete puțina putere ca organismul ei să poată duce tratamentul care va urma. Deocamdată acestea sunt ultimele vești. Imediat ce vom avea vești noi vă vom ține la curent. Vă mulțumim pentru toată implicarea voastră în acest caz și sperăm să vedem minuni.

Rugaciuni multe pentru Nicoleta, e foarte important ! Vă rugăm să rămâneți alături de familie deoarece, prin ce trec ei e foarte greu!”, a postat Daniela Munteanu aseară, o pășcăneancă, cadru medical la o clinică din Istanbul,și care s-a implicat în acest caz.

Advertisements
  

În tot acest timp, zilnic se donează bani pentru a veni în ajutorul tinerei. Pe facebook a fost făcut un grup/”Împreună pentru Nicoleta”, unde administratorii postează zilnic donațiile strânse, dar și mesaje de încurajare.

VIDEO 1

VIDEO 2

În funcție de ce vor decide medicii din Turcia, în continuare este nevoie de bani. Cine vrea să o ajute pe Nicoleta poate dona în următoarele conturi:

Cont pe numele: Elena Gabriela Coman

•RO58RNCB0176156566830001

•SWIFT/BIC:RNCBROBU,

Cont pe numele: Daniela Coman

Advertisements

•RO82CECEIS02B2EUR1045507

•SWIFT:CECEROBUXXX

Advertisements
Advertisements

Related posts

ÎPS Teofan va oficia mâine Sfânta Liturghie la Catedrala ”Pogorârea Sfântului Duh” din Pașcani

Oana Cordoneanu

ANM: În ianuarie, temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

Redacția

Loc de joacă pentru copii amenajat de Mon Jardin

Redacția
Încarcă...