NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Verde la educație” în parcarea LIDL Pașcani

Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutiera, susținută de polițiști.

 

  

Evenimentul va avea loc simultan, în sectoarele special amenajate, în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară. Campania este organizată cu sprijinul Poliției Române și contribuie la educația rutieră a copiilor, pentru al șaselea an consecutiv. Verde la educație pentru circulație” este un proiect de tradiție, care își propune an de an să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung accidentele rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse. În cadrul evenimentului anual, cei mici află de la reprezentanții Poliției Române ce reguli de circulație trebuie să respecte în drumul către școală, locul de joacă sau către casă, prin lecții interactive.

Anul acesta, peste 200 de agenți de Poliție îi vor învăța pe copii cum să aibă singuri grijă de ei ca pietoni în trafic. Lecțiile interactive dedicate copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani vor fi susținute în parcările a 225 de magazine Lidl, pe 22 septembrie, începând cu ora 11:00. Prima parte este dedicată unei sesiuni teoretice prin care cei mici vor afla ce înseamnă fiecare semn de circulație și vor primi informații esențiale pentru siguranța lor ca pietoni. A doua parte va cuprinde o sesiune practică, unde copiii vor putea aplica cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră. La finalul acesteia, toți copiii participanți vor primi și o serie de premii.

articolul integral pe LIDL.RO

Advertisements

Related posts

Decizie naţională: tezele, gata până pe 21 decembrie

Redacția

Schimb de ştafetă cu primarul de faţă la Inspectoratul Şcolar

Redacția

Ceainărie și expoziție de produse tradiționale, în scop caritabil, la Colegiul „Sadoveanu”

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site