NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vedetele României fac lobby pentru vaccinare. Guvernul pregăteşte un proiect, în care artiştii şi sportivii promovează vaccinarea

S-a terminat cu programările la vaccinare peste o lună şi cu deplasări la sute de kilometri de casă! Am trecut de 5 milioane de doze administrate iar imunizarea se face în tot mai multe zone direct la centre. Pe listele de aşteptare sunt tot mai puţini doritori, aşa că autorităţile vor să scoată la înaintare artileria grea: artiștii și sportivii. Deocamdată însă, nimeni nu le-a cerut să facă lobby pentru vaccinare.

Klaus Iohannis – președintele României: „Guvernul pregătește o campanie amplă. Vor fi implicați și artiști, și sportivi”.
Valeriu Gheorghiță – șeful campaniei de vaccinare: „Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit”.

Și rămâne, deocamdată, doar un gând. Nici artiștii, nici sportivi n-au fost contactaţi de autorități. Cu sau fără campanie, trimit mesaje de încurajare românilor care încă nu s-au vaccinat.

Loredana: „Cred că e datoria noastră morală, civică, omenească să facem tot ce ne stă în puțină scăpăm de această pandemie cât mai repede. Vaccinul e salvarea, fraților, haideți!”

  

Titi Aur – pilot: „Sunt Titi Aur, am trecut prin COVID. Decât să ajungi ca mine, să te chinui două săptămâni în spital, cu mască și să nu îți ajungă oxigenul, mai bine vaccinează-te. Și eu mă vaccinez!”

Mirela Vaida: „Dragi români, mergeți și vă vaccinați! Nu lăsați lucrurile de astăzi pe mâine, pentru că e vorba de sănătatea noastră! Putem reveni la normal, putem redeschide sălile de teatru, de spectacole, putem merge la concerte, putem să mergem în vacanțe”.

Valentin Sanfira: „Dacă vrem să ne fie mai bine și cum considerăm noi că mergem spre normalitate, trebuie să mergem să ne vaccinăm”.

Gică Popescu: „Dacă acesta este drumul spre ieșirea din pandemie, eu cred că toți putem pune umărul”.

O campanie bine organizată

Deşi susţin imunizarea, vocile vedetelor s-ar face mult mai bine auzite în cadrul unei campanii bine organizate.

Alexandru Rafila – reprezentantul României la OMS: „Utilizarea unor lideri de opinie, a unor artişti dacă vreţi, pentru promovarea campaniei de vaccinare, este o iniţiativă utilă. Trebuie si finanţat”.

continuare pe observatornews

Advertisements

Related posts

Şi masoneria română se teme de coronavirus! Iată mesajul Marii Loji Naționale din România

Redacția

Un medic din Pașcani în topul decontărilor pe cabinete de medici de familie

Redacția

De ce este redus numărul infectărilor în România. Mahler: Cei care știu că sunt bolnavi se testează cu antigen și nu mai vin la spital

Redacția
Încarcă...