RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEducație

Vară plină de lucrări de investiții la nivelul a trei instituții de învățământ din Pașcani!

Se anunță o vară plină de lucrări la nivelul a trei unități de învățământ din Pașcani, de pe lista celor care vor beneficia de investiții prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Vorbim de liceul Teoretic Miron Costin, Colegiul Național Mihail Sadoveanu și Liceul Economic Nicolae Iorga.

În conferința de presă de astăzi de la sediul Primăriei Pașcani, reprezentanții autorității publice locale au anunțat faptul că va fi predat către constructor și corpul A al clădirii liceului Teoretic Miron Costin, pentru începerea lucrărilor curpinse în proiect. Vorbim de anveloparea termică, schimbarea tâmplăriei și realizarea instalațiilor interioare.

Și la Colegiul Tehnic CF Unirea Pașcani sunt pe cale să fie demarate lucrările, după finalizarea procedurilor, care au inclus și o contestație din partea unei firme participante la procedură.

În cazul Liceului Economic Nicolae Iorga, urmează să fie desemnată firma câștigătoare, iar ulterior să fie semnat contractul de execuție.

  

Pentru toate aceste instituții de învățământ sunt lucrări similare cuprinse în proiectele finanțate.

Related posts

Cum vor recupera elevii cele două săptămâni de vacanță. Sorin Cîmpeanu: „Există mai multe variante”

Redacția

Membrii Consiliului de Administrație de la PSA Pașcani au criticat astăzi modul în care șefii Primăriei Pașcani au înțeles să îi susțină în desfășurarea activității

Marius Parteni

Actualitatea TV a avut dreptate: Judecătorii din Hunedoara au decis că apa furnizată fără contract nu poate fi imputată!

Răzvan Grecu
Încarcă...