RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Valuri de agresiuni la Spitalul de Urgență din Pașcani. O fată de 13 ani, în stare gravă, după ce a fost bătută de un grup de băieți

Tot mai multe persoane ajung la spital cu leziuni grave căpătate în urma unor agresiuni. Noaptea trecută a fost una în forță pentru medicii de la Compartimentul de Primiri Urgențe, unde s-au prezentat trei astfel de cazuri care au necesitat îngrijiri medicale.

O fată de 13 ani din Moțca a fost adusă cu Ambulanța la spital, după ce a fost bătută de către un grup de băieți. După primele investigații, medicii au stabilit că aceasta prezenta contuzie toraco-abdominală și de bazin, direcționând-o ulterior la Spitalul de Copii, “Sfânta Maria” din Iași.

Tot ieri, Mihaela C. din Pașcani, a  ajuns în fața medicilor, în urma unei corecții pe care a primit-o de la concubinul ei. Și aceasta s-a ales cu o contuzie toraco-abdominală dar a fost tratată și lăsată să plece la domiciliu.

  

La spital a ajuns și Ion V., de 51 de ani, din Iorcani, Tătăruși, cu multiple traumatisme suferite după ce a fost agresat de către persoane necunoscute. Conform medicilor, acesta ar fi declarat că a fost bătut cu un lemn. Nu a fost necesară spitalizarea, iar bărbatul a fost lăsat să plece acasă.

Se pare că odată cu venirea căldurii, cazurile de agresiune cresc, spiritele se aprind iar oamenii ajung în stare gravă la spital, după doar câteva discuții în contradictoriu, cu persoane cunoscute și nu numai. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Ce conţin pliculeţele pentru răceală: zahăr şi aditivi alimentari

Redacția

Carantinarea s-ar putea face după reguli noi în România

Redacția

Alexandru Rafila: Un număr mic de persoane va fi susceptibil să se reîmbolnăvească de COVID-19 în fiecare an

Redacția
Încarcă...