NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Val de concedieri la stat. Ce li se pregătește bugetarilor

Guvernul are în plan restructurarea instituțiilor, așa că mai mulți angajați nu se vor mai regăsi în aparatul de stat. Premierul Cîțu a dat semnalul concedierilor în administrația locală. 

Florin Cîțu spune că toate companiile care sunt pe pierdere vor fi obligate să prezinte planuri concrete de restructurare pentru a mai primi bani de la stat.

„Memorandumul a fost votat. Așteptăm de la ministere. Acolo sunt mai multe lucruri, e vorba de identificarea companiilor cu probleme. Avem până pe 4 fabruarie”, a declarat Florin Cîțu.

Și Dan Barna a transmis un astfel de semnal public:

  

„Suntem în etapa aceasta de identificare şi de clarificare a atribuţiilor reale şi a celor formale pe mai multe tipuri de instituţii, tocmai pentru că o parte dintre ele tot s-au adăugat de-a lungul timpului: „Hai să mai creăm o instituţie ca să mai aibă şi X o sinecură în diversele academii de pseudo-oameni de ştiinţă” şi alte lucruri care nu sunt decât ventuze bugetare. Or, acolo sperăm să ajungem la o categorie pe care să putem să o restructurăm, pentru că nu au funcţionalitate reală”, a declarat Dan Barna, potrivit realitatea.net.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Autorităţile locale din toată ţara vor amenaja pieţe în spaţii deschise

Redacția

Biroul de Presă din Primărie despre strada „N. Iorga”: „Momentan nu există încheiat contract pentru restul de lucrări”

Marius Parteni

Patru consilieri, primarul, secretarul și doi reprezentanți de la PSA fac parte din comisia de negociare a condițiilor de aderare la ARSACIS

Marius Parteni
Încarcă...