RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vaccinarea solicitată în municipiul Pașcani

Evoluția pandemiei și creșterea semnificativă a numărului de cazuri de infectări cu COVID-19 a dus la creșterea numărului de vaccinări la centrul amennajat în incinta Primăriei Pașcani. Prefectul județului Iași Marian Grigoraș, a precizat într-o postare pe pagina sa de facebook, că luni, 1 noiembrie, în locația din municipiu s-au imunizat 174 de persoane. Dintre medicii de familie cele mai multe doze au fost administrate la cabinetul doctorului Virginia Movileanu. Cei care doresc se pot imuniza aici cu serul de la  Johnson & Johnson. Luni, 1 noiembrie, au fost vaccinate aici 85 de persoane.

Începând cu data de 1 noiembrie, la Centrul de Vaccinare din Pașcani a fost redeschis al doilea flux. Se administrează vaccinul Pfizer, iar cu programare și Moderna. Centrul de Vaccinare funcționează de luni-duminică, de la 08.00-20.00. Incidența cazurilor la mia de locuitori, calculată pe ultimele 14 zile, în municipiul Pașcani este 6.73. S-a înregistrat o scădere. Ieri, 1 noiembrie, era 6.99.

La Spitalul Municipal Pașcani, secția ATI Covid-19, în această dimineață toate cele 7 paturi erau ocupate cu pacienți infectați în stare gravă.  Din fericire, de ieri și până astăzi nu s-a înregistrat nici un deces.

Conform Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ s-au înregistrat  412 cazuri de Covid-19 și 25 de decese.

  

Related posts

Lista țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie intră în zona galbenă. Cei care au avut COVID sunt din nou scutiți de carantină

Redacția

Scandal amoros la Ruginoasa. O femeie își acuză concubinul de viol

Ema Roman

Răceală sau gripă? Află cum le deosebeşti

Redacția
Încarcă...