NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vă vine să credeți?! 0 cazuri de COVID-19 la Pașcani în ultimele 14 zile!

Municipiul Pașcani are 0 cazuri de COVID-19 în ultimele 14 zile. Situația a fost făcută publică de Prefectura Județului Iași care zilnic anunță monitorizarea DSP cu privire la gradul de îmbolnăvire a populației pe fiecare localitate din județ.

Astfel, în perioada 22 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021 la Pașcani nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Asta în condițiile în care în ultimele 24 de ore în județul Iași au fost înregistrate 358 de noi cazuri de COVID 19, iar incidența pe întreg județul, pentru ultimele 14 zile, este de 1,13.

La nivelul întregii țări au fost înregistrate, de ieri și până astăzi, 5.719 cazuri noi de persoane infectare cu SARS – CoV – 2 din cele 34.343 testate. Tot astăzi au fost anunțate 121 de noi decese cauzate de această boală.

Cel mai probabil situația de la Pașcani, care este similară cu cea din Hârlău și Târgu Frumos, dar și cu alte multe localități din țară, este cauzată și de faptul că, în preajma sărbătorilor de iarnă, cei care au avut simptome ușoare de COVID-19 nu le-au raportat pentru a nu fi izolați în case pentru 14 zile, așa cum prevăd normele sanitare în vigoare.

  
Advertisements

Related posts

Spitalul Municipal Pașcani va avea în curând Tomograf

Răzvan Grecu

Unii angajaţi din sănătate sunt nemulţumiţi de indemnizaţia de hrană. Spitalul Municipal Paşcani va plăti mai puțin pentru zilele lucrate în weekend

Redacția

Creşterea dozei zilnice de cafea reduce riscul apariţiei cirozei

Redacția
Încarcă...