NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Vă mai amintiţi de Pepe? Divorţează după 8 ani de căsnicie: „Nu am avut încotro”

Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe, a anunțat într-o postare pe contul personal de YouTube că el și Raluca Pastramă vor divorța după 8 ani de căsnicie. Decizia a fost luată de soția artistului: „Nu am avut încotro, a hotărât să pună punct relației”, a precizat cântărețul.

Pentru a nu lăsa loc speculațiilor și interpretărilor, artistul a confirmat pe contul personal de YouTube că el și Raluca vor divorța în curând.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând.

Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

  

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Ștefan Ionescu pleacă de la NewsPascani.com. De luni este redactorul șef al cotidianului băcăuan Deșteptarea!

Redacția

Baby Fashion Weekend: O pășcăneancă a câștigat titlul „Mini Miss Eforie” (Foto – Video)

Redacția

O adolescentă din Pașcani a obținut unul dintre trofee la Festivalul Internațional „Stea printre stele” (VIDEO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...