NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Utilaje noi pentru deszăpzire la Pașcani! Primăria le achiziționează, Ecoserv le va exploata

Deszăpezirea arterelor din Pașcani în iarna care vine, ar trebui să se desfășoare după un mod mult mai eficient, dacă ne raportăm la utilajele ce vor fi achiziționate. Primăria municipiului este în procedură de achiziție a două utilaje, ce vor fi puse la dispoziția operatorului local de salubrizare.

Vorbim de o mașină multifuncțională, ce va putea fi utilizată pentru lucrări de măturat și întreținere a domeniului public, dar și la deszăpezire. De asemenea va fi achiziționat și un tractor, ce va fi prevăzut cu accesorii ce vor fi folosite la îndepărtarea zăpezii de pe străzile din cartiere.  

Advertisements

Procedura de licitație demarată de Primăria Pașcani este în etapa evaluării ofertelor. În ședința ordinară a Consiliului Local, ce a avut loc pe data de 30 septembrie 2022, reprezentanții executivului au anunțat că aceste utilaje vor fi predate către societatea CLP Ecoserv SRL, pentru a fi operate.

În lista de investiții aferentă anului 2022 mașina multifuncțională este prevăzută cu o sumă de 1,2 milioane lei, în timp ce tractorul cu 500.000 lei.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pânzaru se pregătește de concurs! Iohannis a promulgat legea care vizează activitatea profesională a medicilor

Marius Parteni

Nu vă debranşaţi fără acordul RAGCL, dacă aveţi acest lucru în plan. Iată ce puteţi păţi!

Marius Parteni

Pantazi o ia pe urmele lui Crăciunescu: „Primarul e doctorul de odinioară sau profesorul de filozofie”

Răzvan Grecu
Încarcă...