RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

USR, sponsorizat în 2016 de firmele „prietenului lui Iohannis”

Cătălin Drulă acuză faptul că licitația Poliției Române, câștigată de un apropiat al președintelui Iohannis, ar fi cu dedicație. Însă firmele aceluiași om de afaceri sponsorizau USR în anii trecuți.

Partidul condus de Drulă are și el legături cu Michael Schimdt FOTO Inquam Photos

Partidul condus de Drulă are și el legături cu Michael Schimdt FOTO Inquam Photos

Cătălin Drulă a avut o ieșire dură față de demersul Poliției Române de a cumpăra între 300 și 600 de BMW-uri, licitația fiind câștigată de un apropiat al președintelui, Michael Schmidt. „Cu un minim efort, am documentat cum au făcut băieții o licitație cu dedicație. Să zicem că vrei să cumperi 600 de BMW-uri 320ix de la prietenul președintelui. Ai putea să ceri o berlină, relativ puternică (min. 175 cai putere), pe benzină, cu cutie automată, tracțiune integrală, accelerație de la 0-100km/h în cel mult 8 secunde. Ai putea”, a scris Drulă zilele trecute pe Facebook.

  

Dar ce te faci dacă vine un ofertant cu Skoda Octavia 2.0 TSI DSG 4X4 care se potrivește la toate, dar costă numai 28.000€ pe când BMW-ul e 38.600€?

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cea mai lungă zi a anului! Moţiunea de cenzură se votează astăzi

Redacția

Donald Trump neagă discuțiile cu un miliardar australian în care ar fi transmis informații clasificate despre submarinele nucleare ale SUA

Redacția

Alina Gorghiu, despre tragedia de la 2 Mai: Nu se pune problema de muşamalizare. Cei care s-au făcut vinovaţi în aplicarea legii vor plăti cu siguranţă

Redacția
Încarcă...