NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

USR, sponsorizat în 2016 de firmele „prietenului lui Iohannis”

Cătălin Drulă acuză faptul că licitația Poliției Române, câștigată de un apropiat al președintelui Iohannis, ar fi cu dedicație. Însă firmele aceluiași om de afaceri sponsorizau USR în anii trecuți.

Partidul condus de Drulă are și el legături cu Michael Schimdt FOTO Inquam Photos

Partidul condus de Drulă are și el legături cu Michael Schimdt FOTO Inquam Photos

Cătălin Drulă a avut o ieșire dură față de demersul Poliției Române de a cumpăra între 300 și 600 de BMW-uri, licitația fiind câștigată de un apropiat al președintelui, Michael Schmidt. „Cu un minim efort, am documentat cum au făcut băieții o licitație cu dedicație. Să zicem că vrei să cumperi 600 de BMW-uri 320ix de la prietenul președintelui. Ai putea să ceri o berlină, relativ puternică (min. 175 cai putere), pe benzină, cu cutie automată, tracțiune integrală, accelerație de la 0-100km/h în cel mult 8 secunde. Ai putea”, a scris Drulă zilele trecute pe Facebook.

Advertisements
  

Dar ce te faci dacă vine un ofertant cu Skoda Octavia 2.0 TSI DSG 4X4 care se potrivește la toate, dar costă numai 28.000€ pe când BMW-ul e 38.600€?

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Peste 9 mii de români NU au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei! Poliția a dat amenzi de peste 11 milioane de lei

Redacția

BREAKING: USR PLUS discută cu AUR o moțiune de cenzură comună

Redacția

Cioloş, despre numirea lui Marian Neacşu în funcţia de Secretar General al Guvernului: Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site