NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

USR și PLUS au ajuns la un acord, în Pașcani! Vezi cum s-au împărțit locurile, pe lista de consilieri!

După îndelungi negocieri și pregătiri de candidaturi separate, USR și PLUS au anunțat astăzi că au ajuns la un acord pentru a candida pe liste comune. Cele două formațiuni o vor susține pe Mioara Petrescu, la funcția de primar.

Cât despre lista pentru Consiliul Local, lucrurile s-au lămurit după ce ambele părți au fost aduse la un consens de organizațiile județene, ale celor două partide. Astfel, primele două locuri pe listă, considerate sigure, aparțin USR, în timp ce PLUS a primit poziția a treia, considerată semi-eligibilă.

Formațiunea lui Cioloș a mai obținut pozițiile 6 și 9 pe lista pe care alianța o va propune pășcănenilor, la alegerile din 27 septembrie.

„Ieri, 5 august, împreună cu colegii de la PLUS Pașcani am finalizat discuțiile în vederea găsirii unei soluții optime de colaborare și așa cum era normal, discuțiile au avut un rezultat pozitiv. Am decis împreună că vom merge pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie 2020, susținând totodată candidatul unic al Alianței USR- PLUS, doamna Mioara Petrescu. Suntem două forțe politice noi, curate și care avem aceleași idealuri, principii și obiective pentru oraș, așadar această alianța o considerăm ca fiind un lucru firesc și o dovadă de maturitate!”, se arată într-un comunicat de presă, remis de cele două formațiuni politice.

  

Reamintim că USR a refuzat o alianță cu PNL, la începutul acestei săptămâni, pe motiv că nu era îndeajuns timp pentru a stabili protocolul de colaborare.

Advertisements

Related posts

Nichita și-a scos pălăria în fața liderilor de partid din Pașcani- Tg. Frumos-Podu Iloaiei și Hârlău

Marius Parteni

Tăriceanu: Suntem în favoarea alegerii primarilor în două tururi

Redacția

Deputatul Relu Fenechiu, indignat că nu a fost validat mandatul de consilier local al lui Crăciunescu

Răzvan Grecu
Încarcă...