NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

USR Pașcani vorbește de fraudă la alegeri! Pintilie era acuzat de PSD în ziua votului de manipulare, pe subiectul incidentului de la Blăgești!

La aproape două zile de la votul din data de 27 septembrie, o altă formațiune politică vorbește de fraudă electorală, la alegerile locale. Vorbim de organizația locală, a Uniunii Salvați România.

Pe o rețea de socializare, candidatul formațiunii, MIoara Petrescu, a scris: „Și la Pașcani s-au furat voturile de la USR-PLUS. Cu mașinile pline de oameni cărați la vot din secție în secție, prin anularea voturilor valabil exprimate, cu buletine de vot deja ștampilate și ascunse, etc. Nu doar orașul a fost furat peste 30 de ani. Și voturile ne-au fost furate. Am fost considerați ca o amenințare și au procedat în consecință”.

Duminică, 27 septembrie, la secția din Blăgești un cetățean care urma să intre să voteze, a fost prins cu un buletin de vot asupra sa. Acesta era ștampilat.

Ancheta Poliției și mediatizarea cazului i-a făcut pe cei din PSD să afirme că în spatele scandalului, stă candidatul PNL.

  

Astăzi cei din USR sunt convinși că a fost vorba despre fraudarea alegerilor, în timpul scrutinului pentru alegerea primarului și consiliului local. 

Advertisements

Related posts

PNL Pașcani, start de campanie pentru prezidențiale: „Pentru o Românie normală, votați Klaus Iohannis!”

Marius Parteni

Încep pregătirile pentru alegeri. Biroul electoral Paşcani, stabilit în incinta Primăriei

Ema Roman

Ciolacu a fost prezent la lansarea oficială a candidaturii primarului Dumitru Pantazi

Marius Parteni
Încarcă...