NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

USR Pașcani critică alianța locală PSD – PMP pentru că a cheltuit 7.000 de euro pe flori în plină epidemie de coronavirus

Filiala locală a USR a postat astăzi pe Facebook un mesaj critic la adresa administrației locale. Mai exact, asupra achizițiilor publice pe care Primăria le-a făcut în ultimele zile.Cei din USR consideră că în plină epidemie cauzată de noul coronavirus ar trebui cheltuielile municipalității să fie canalizate în special pentru finanțarea celor două spitale din Pașcani.

În plină criză declanșată de pandemia de coronavirus, Primăria Pașcani atribuie un contract de 36.840 lei, unei firme din Botoșani având ca obiect achiziția de mușcate curgătoare, crizanteme la ghiveci și bulbi de frezii.Noi, cei din USR, am privit consternați săptămână aceasta cum Pantazi si echipa de la conducerea Primăriei au organizat o ședință de Consiliu Local într-o sală de festivități fără autorizație PSI, purtând un microfon, de la un consilier la altul, dezinfectat periodic cu spirt.Trăim în anul 2020 și oamenii aceștia pot cât puteau negustorii din Evul Mediu, care îți indicau borcanul cu oțet pentru a lăsa banii pentru produse. Trăim în 2020 și reprezentanții coaliției PSD-PMP ce conduce orașul, nu au reușit să găsească o soluție de comunicare la distanță în condițiile când la o simplă cautare google îți apar sute de astfel de soluții, în mare parte gratuite. Oamenii aceștia nu realizează ca nu e cazul sa te mai plimbi cu microfonul dezinfectat cu spirt.Nu o sa negăm că vin vremuri grele, dragi pășcăneni. Autoritățile locale sunt pur si simplu incapabile să facă față iar capacitatea lor de a proiecta soluții/scenarii în raport cu pandemia și cu iminenta criză economică ce urmează e inexistentă. Avem două spitale iar resursele ar trebui direcționate spre acestea pentru a face față valului de îmbolnăviri ce urmează.Oamenii aceștia nu cumpără măști, dezinfectant, aparate de ventilat pentru cele două spitale ci cumpără flori și plătesc borduri.Oameni buni avem o singură soluție și anume să stăm în case. Sănătate multă !” se arată în postarea USR Pașcani.

Advertisements
Loading...

Related posts

O retea noua va alimenta cu apa vestul judetului Iasi

Redacția

Se montează iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă!

Marius Parteni

Fapte nu vorbe! Măsuri simbolice de îmbunătățire a comerțului din piața vale!

Marius Parteni
Încarcă...