RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

USR despre primele audiențe „sufocante” la care a participat primarul Dumitru Pantazi

Primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, a fost ironizat de USR Pașcani după audiențele care au avut loc ieri, 8 august.

Aceștia îi îndeamnă pe pășcăneni să nu îl mai voteze pentru că „el nu te va ajuta cu actele deși promite de treizeci de ani că te rezolvă”.

  

Menționăm că numărul persoanelor prezente la audiențele de ieri a fost unul foarte mare. Mesajul postat de cei de la USR se numește „Boierul de ascultă joi”. Ei susțin că oamenii care încearcă să își recupereze pământul lăsat moștenire de la părinți primesc doar promisiuni în schimb.

Vă lăsăm mai jos mesajul postat de cei de la USR Pașcani:

„Boierul te ascultă joi…

Ești pășcănean și de aproape treizeci de ani te zbați să recuperezi bucățica de pământ lăsată de părinții tăi. Nu mai lupți pentru tine, ci pentru copii… deși îi vezi doar de sărbători. Cel mare e prin Spania, cel mic prin Italia iar fetele prin Anglia.

Mergi în audiență la boierul ce cultivă de treizeci de ani, sute de hectare în zona noastră, vorbești frumos, dar primești doar promisiuni că se va rezolva.

Ce poți face? Ascultă copiii și nu mai vota cu boierul și PSD-ul . Niciodată! NU mai pune lupul paznic la oi, din nou! El nu te va ajuta cu actele deși promite de treizeci de ani că te rezolvă.

Votează oameni , nu boieri!”

Related posts

Sute de tone de material antiderapant, răspândite pe drumurile din judeţul Iaşi

Redacția

Sinagoga din Constanța, uitată în ruine și nepăsare

Redacția

Mobilizare pe Esplanadă! Beneficiarii de ajutor social au ieşit să cureţe zăpada

Ema Roman
Încarcă...