NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ursu vrea să cumpere autobuze second hand de la o societate din curtea proprie!

Firma care colectează gunoiul de pe raza municipiului Pașcani, cu care societatea privată a lui Leonard Ursu are relații de afaceri, este singura care s-a înscris la licitația demarată de EcoSERV SRL, pentru achiziția autobuzelor second – hand.

Conform portalului SICAP până pe 24 iunie 2020, data limită de depunere a ofertelor, s-a înscris o singură societate. Este vorba despre Girexim Universal SRL, societatea care colectează deșeurile de pe raza municipiului Pașcani și întreg județul Iași.

Oferta financiară a acestei societăți nu este cunoscută, ea fiind încă în curs de analiză. Ecoserv SRL a demarat această licitație în data de 9 iunie 2020, atunci când în SICAP a fost postat anunțul. Valoarea licitației este de 672.268,90 lei, sumă cu care se intenționează achiziția a cinci autobuze second hand, norma euro 4.

Chiar dacă se desfășoară prin intermediul portalului SICAP licitația ridică semne de întrebare, date fiind relațiile comerciale dintre Leonard Ursu, prin firma sa, cu societatea Girexim Universal SRL. Aceasta din urmă are locația parcului auto în curtea societății private a firmei lui Ursu, în baza unui contract comercial. Suma plătită de chiriaș nu este însă cunoscută.

Mai mult Leonard Ursu este și cel care coordonează indirect activitatea societății la nivel local, conform unor informații deținute de reporterii noștri. O dovadă este faptul că și-a încadrat unul dintre angajații din societatea privată, la societatea Girexim Universal.

loading...
Advertisements

Related posts

Măsuri pentru organizarea transportului de persoane la nivel județean, pe raza municipiului

Marius Parteni

Consilierii păşcăneni riscă să fie acuzaţi pentru favorizarea infractorului, după ce nu s-au constituit parte civilă în dosarul datoriei firmei primarului

Marius Parteni

Spitalul de Copii ”Sfânta Maria”, un pas important spre obținerea finanțării

Redacția
Încarcă...