RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ursu face campanie pentru PSD! Promite dezinsecție gratuită la două scări de bloc!

Pășcănenii care au probleme cu subsolurile blocurilor nu au putut beneficia de un sprijin din partea Primăriei pentru salubrizarea și reabilitarea subsolurilor, dar sunt așteptați să deratizeze și dezinfecteze locațiile apelând la serviciile operatorului Ecoserv SRL. Managerul acestei societăți vrea să finanțeze din bani proprii două asociații, dar acestea trebuie să aibă subsolurile curate. 

Apropierea campaniei electorale scoate în spațiul public multe intenții mărinimoase ale unor oameni susținuți politic în funcțiile ce le ocupă. Este și cazul managerului Ecoserv SRL, Leonard Ursu, care a făcut ieri un apel la asociațiile de proprietari să solicite actiuni de deratizare și dezinfecție.

În cadrul unei conferințe de presă Ursu a anunțat că societatea pe care o conduce a achiziționat soluții pentru operațiunile de deratizare, dezinfecție și dezinsecție. Acțiunea va începe de îndată ce toate documentele privind delegarea serviciului vor fi parafate. În acest sens el a făcut un apel către asociațiile de proprietari și locatari să apeleze la serviciile Ecoserv SRL pentru aceste acțiuni în incinta scărilor de bloc și subsoluri.

“Așteptăm asociațiile de proprietari să ne contacteze în vederea deratizării subsolurilor. Probabil, eu personal, voi sprijini din veniturile proprii, din salariul de la Ecoserv, deratizarea  și bineînțeles dezinsecția la câteva subsoluri. Voi identifica una – două asociații”, a precizat managerul societății.

  

Ursu a admis că asemenea lucrări se pot realiza doar acolo unde subsolurile sunt curate.

“Utilizându-mi banii mei personali, e clar că fac ce vreau eu cu veniturile mele, atâta timp cât e legal voi identifica o asociație sau două de proprietari pe care o să îi văd mai mințiți în spațiul public și voi face pe costul și pe cheltuiala mea  deratizare și dezinsecție la subsoluri, acolo unde putem intra și sunt curate”, a precizat Leonard Ursu, membru PSD Pașcani.

Ceea ce nu a explicat este dacă aceste acțiuni din banii personali sunt pentru a promova servicile Ecoserv SRL sau pentru imaginea politică a partidului din care face parte.

Deratizarea, dezinfecția și dezinsecția în scări de bloc poate fi una benefică doar dacă subsolurile sunt igienizate.

PSD a respins proiectul privind alocarea unui sprijin financiar de 5000 lei, după ce în prealabil, la începtul stării de urgență primarul Dumitru Pantazi promitea că va încerca să scoată apa cu ajutorul celor de la ApaVital.   

Related posts

Primarul Pintilie a discutat cu medicii Spitalului Municipal de Urgență, despre viitorul unității medicale!

Marius Parteni

Pășcănenii au venit în număr mare pentru a-și face pașaport electronic

Răzvan Grecu

Războiul declarațiilor pe subiectul investițiilor amânate la Pașcani! Iată ce spun actorii implicați!

Marius Parteni
Încarcă...