NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Urmează trei zile de foc . Temperaturile vor ajunge la 37 de grade

Meteorologii anunţă trei zile de caniculă în sudul şi estul ţării. Temperaturile vor urca la 37 de grade. Conform unei informări meteo emisă pentru zilele de joi, vineri şi sâmbătă, în regiunile sudice şi estice vremea va fi caniculară şi se vor înregistra temperaturi maxime de 34…37 de grade.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40…50 km/h. Îndeosebi vineri şi sâmbătă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi local în Moldova şi Oltenia. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii restrânse pragul critic de 80 de unităţi şi în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.

Caniculă va fi şi în Bucureşti. Temperaturile vor fi între 35 şi 37 de grade, iar vineri şi sâmbătă indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei de joi. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în orele amiezilor şi al serilor, când la rafală se vor atinge viteze, în general de 45…50 km/h

Advertisements

Related posts

Demolarea ITRD Pașcani! Legalitatea operațiunii și preluarea unor deșeuri periculoase verificate de Garda de Mediu

Marius Parteni

După câteva zile însorite, vremea se strică. Sunt anunțate ploi în aproape toată țara. Când cresc temperaturile

Redacția

Informații noi, după incendiul izbucnit în clădirea fostei societăți Integrata

Marius Parteni
Încarcă...