RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

UPDATE A fost deschis dosar penal, pentru ucidere din culpă. Doi morți și mai mulți răniți, în urma accidentului rutier ce a avut loc între Strunga și Târgu Frumos

UPDATE:

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cazul accidentului rutier care a avut loc miercuri pe DE 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos, în care două persoane au murit şi şase au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că dosarul penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri seară şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos.

  

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în maşină, două, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani, care au murit în accident.

Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Acestea au fost transportate la spital, cu excepţia şoferului microbuzului, care a refuzat.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că una dintre victime a fost dirijată la UPU de la Spitalul Orăşenesc din Târgu Frumos iar cinci au fost duse la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Alte două victime au refuzat transportul la spital. Toţii au suferit multiple contuzii, dar sunt stabili şi conştienţi.

Știre inițială

Un grav accident rutier a vut loc, miercuri seară, pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos, fiind implicat un microbuz dar și un autoturism. Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite, relatează Agerpres.

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în maşină, două, acestea din urmă decedând în urma impactului.

„Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani. Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital”, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Acţiunea este în dinamică.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de circulaţie.

g4media

Related posts

Dosar penal pentru un tânăr din Cristești

Redacția

Razie a polițiștilor pășcăneni. Tânăr din Moțca depistat după ce a comis un furt, țigări confiscate dintr-un bar din Hălăucești și vitezoman amendat la Blăgești

Redacția

Accident cu o victimă în apropiere de Palatul lui Cuza de la Ruginoasa

Marius Parteni
Încarcă...