NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unul din subprefecții județului, întrevere cu primarul municipiului. Iată subiectele!

Discuții astăzi la sediul Primăriei Pașcani, urmate de vizită în teren, în vederea redeschiderii unui punct de lucru pentru depunerea documentației și eliberarea pașaportului. De asemenea a fost punctat și subiectul privind fluxul doi de vaccinare la singurul centru ce funcționează la nivel local.

Suprefectul Ștefan Tănasă, însoțit de senatorul Marius Bodea au avut o întrevedere la Primărie cu primarul Marius Pintilie.

Un alt subiect a fost acela de găsire a unor soluții pentru programările la examenul auto, având în vedere intervalul de așteptate dintre proba teoretică și cea practică.

 În urma vizitei a fost remis următorul comunicat de presă:

  

”Primarul Marius Pintilie a primit astăzi vizita domnului subprefect Ștefan Tanasă, însoțit de către domnului senator Marius Bodea.

Scopul întâlnirii a fost discutarea posibilității de redeschidere la Pașcani a unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte. Domnul subprefect ne-a asigurat că acest lucru se va înfăptui și că se va implica personal pentru ducerea la îndeplinire și a vizitat locația unde acest birou poate funcționa.

Alte probleme ridicate de către domnul primar au fost legate de posibilitatea deschiderii fluxului II de vaccinare la centrul înființat la Pașcani și găsirea unei soluții pentru programările la examenul auto, având în vedere că acestea se fac la intervale mari de timp, ajungându-se și la un interval de 3 luni de zile între proba teoretică și proba practică”.

Advertisements

Related posts

AZI, cel mai important vot pentru Iași: cum se va cheltui miliardul! Proiectele principale

Redacția

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos: modernizări de străzi și execuția bugetară

Răzvan Grecu

Victorie de etapă a lui Zuzan în dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu
Încarcă...