NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unul din autobuzele ce ar trebui folosit pentru transportul public local, stă pe același canal pentru „odihnă și tratament”!

Autobuzul de rezervă al CLP Ecoserv SRL, ce ar trebui folosit în cazul în care se defectează unul dintre cele aflate pe cursele din transportul public, stă și acum pe un canal din curtea societății RAGCL Pașcani. Vorbim de un utilaj achiziționat anul trecut, pentru care din bugetul public se decontează anual bani.

Autobuzul găsit astăzi de reporterii Actualitatea Tv pe canalul din curtea RAGCL, pare lăsat de izbeliște. Geamul de la șofer era deschis, iar pe lângă acesta foarte multe piese ruginite.

Este unul din acele mijloace de transport despre care Leonard Ursu, managerul CLP Ecoserv SRL, susținea în ședința din 18 februarie 2021, că ar putea fi folosit pentru transportul elevilor navetiști la școala ”Ion Creangă”.

„Este la odihnă și tratament”, aceasta a fost reacția lui Ursu, când a fost întrebat de ce a ajuns pe rampă mijlocul de transport. Astăzi nu a dorit să răspundă mesajului, dacă în continuare se află în aceeași situație.

  

Cinci autobuze a achiziționat CLP Ecoserv SRL în 2020 de la societatea Girexim din Pitești. În perioada alegerilor locale de anul trecut, acestea au fost expuse în vecinătatea Primăriei, fiind prezentate cu mare fast de conducerea unității. Realitatea este demonstrată de problemele apărute. Mai sunt de achitat peste 600.000 de lei pentru aceste autobuze în următorii ani, din bani colectați din taxele și impozitele locale.       

Advertisements

Related posts

Planul secret al PSD pentru privatizarea ApaVital Iași: Operatorul va fi vândut unei companii franceze. Negocierile au început!

Redacția

Facilități fiscale pentru societățile B.I. Andru SRL, Dalia și Radu SRL, Laris Impex SRL și Legume SA, la propunerea primarului Pantazi

Marius Parteni

Județul Iași va avea o autospecială pentru intervenții la înălțime

Redacția
Încarcă...