RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Unde puteți suna în caz de căderi de precipitații, îngheț sau alte urgențe prilejuite de sezonul de iarnă!

Comandamentul de iarnă de la nivelul Pirmăriei Pașcani pare să își intre în drepturi. Ieri, în contextul conferinței de presă ce a avut loc sediul administrației locale, au fost expuse primele măsuri dictate. NewsPașcani.com vă prezintă lista cu numerele de telefon unde puteți solicita ajutor în caz de situații neprevăzute.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipalității, și cel care coordonează activitatea biroului de Monitorizare a Serviciilor Publice, a spus că operatorul local care se ocupă de deszăpezire a fost înștiințat să fie pregătit să intervină.

„Cei de la CLP EcoServ SRL au început să se organizeze pentru a interveni. Primim zilnic înștiințări referitoare la prognoza meteorolorgică. Se pare că pe final de săptămână vom avea căderi de precipitații. Măsurile dictate către factorii de decizie sunt acele de a fi pregătiți să intervină”, a susținut Claudiu Bodoașcă.

Pe site-ul Primăriei se găsesc numerele de telefon la care cetățenii pot sesiza problemele întâmpinate. Acestea sunt: 0725.105.106 primar, 0725.102. 101 administrator public, 0722.545.697 director EcoServ SRL, 0732.127.722 șef secție EcoServ SRL, 0758.524.733 ofițer de serviciu EcoServ SRL.

  

„Pentru sezonul de iarnă 2022 – 2023, societatea comercială CLP Eco Serv SRL va acționa pentru menținerea în condiții optime de circulație a căilor de circulație, astfel încât să fie evitată izolarea municipiului față de alte localități, asigurarea în bune, condiții a activității școlare la nivelul municipiului, asigurarea desfășurării activității economico-sociale. Ca atare, am încheiat contract cu Administrația Națională de Meteorologie privind furnizarea prognozei meteorologice cu anticipație de 3 zile pentru municipiul Pașcani. A fost stabilit personalul operativ pentru divizia mecanizată și cea manuală, după cum urmează: societatea acționează cu 5 șoferi și un mecanic auto, salariați ai societății și 2 șoferi de la societatea de la care au fost închiriate, iar alte două utilaje pentru deszăpezire. Mai avem încă 22 de salariați la divizia manuală, pregătiți pentru această activitate“, a susținut în această săptămână directorul CLP EcoServ SRL, Dumitru Chiuariu.    

Related posts

Pașcani: Ce au surprins camerele de supraveghere de la punctele de colectare a deșeurilor (Video)

Redacția

Post vacant scos la concurs de Primăria Pașcani

Redacția

Prognoza meteo: Ultimele două zile de vară. Vremea se schimbă drastic în weekend

Redacția
Încarcă...