NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Undă verde pentru mai multe investiţii judeţene

Mai multe investiţii în infrastructura rutieră, apă şi canalizare au primit în luna martie undă verde de la Consiliul Judeţean (CJ) Iaşi. 

Luna trecută, CJ a emis 51 certificate de urbanism pentru lucrări mai multe localităţi, printre care modernizarea unor drumuri în Oţeleni, Coarnele Caprei, Ungheni, intervenţii în infrastructura şcolară la Tansa, Dagâţa, Strunga, Ungheni, Erbiceni, Şipote, reabilitarea unui dispensar în Tansa, modernizarea unui cămin cultural în Şcheia, construirea unei troiţe în Drăguşeni, modernizarea clădirii primăriei Alexandru Ioan Cuza, modernizarea unor artere rutiere şi pietonale în Hîrlău, extinderea sistemului de canalizare în Şipote, modernizarea iluminatului public în Ungheni, înfiinţarea unui centru de zi pentru bătrâni în comuna Victoria. De asemenea, Direcţia Judeţeană de Administrare Drumuri şi Poduri Iaşi a primit certificatul de urbanism pentru modernizarea DJ 281C din intersecţia DN28A – Hărmăneşti – Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B, parte din subaxa 2 a Masterplanului de drumuri judeţene. În schimb, CJ Iaşi a dat două avize nefavorabile, din care unul pentru o lucrare de alimentare cu energie electrică la o hală de prelucrare carne în comuna Miroslava. Tot în luna martie, CJ Iaşi a emis şapte autorizaţii de construcţii din care: reparaţii la şcoala gimnazială din satul Popricani, comuna Popricani, lucrări la modernizarea drumurilor comunale din Stolniceni – Prăjescu, consolidarea unei biserici din Ungheni, modernizarea unor drumuri din Tansa şi asfaltarea drumului comunal care leagă satele Ciorteşti şi Deleni, din comuna Ciorteşti. 

Sursa: ziarulevenimentul.ro

  
Advertisements

Related posts

Preşedintele PNL, Petrică Dascălu, propune reînfiinţarea locului de joacă de la C5. Viceprimarul Vasile Axinte este de acord!

Răzvan Grecu

Primăria a publicat lista blocurilor eligibile pentru a obține finanțare privind reabilitarea termică

Răzvan Grecu

Audiențe fără primar! Iată unde se afla Pantazi dimineață

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site