NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Un zâmbet pe chipul copiilor de la Asociaţia „Lumină şi Dar”

Sâmbătă, 15 noiembrie, voluntarii de la Asociaţia „Tineretul Ortodox Român” din Paşcani au adus un zâmbet pe chipul copiilor de la Asociaţia „Lumină şi Dar”.

Aceştia au împărţit o serie de hăinuţe primite din Belgia de la Comunitatea Ortodoxa Românească din Namur condusă de  Pr. Ciprian Grădinaru. În perioada 6-12 Februarie 2013 o parte din voluntarii de la A.T.O.R. Paşcani i-au vizitat pe românii stabiliţi în Belgia ce au rămas impresionaţi de dificultăţile românilor din ţară, astfel încât aceştia au hotărât să ajute în mod constant societatea din Paşcani şi din împrejurimi.

De-a lungul timpului românii din Belgia au ajutat şi ajută în continuare persoanele defavorizate aflate în evidenţa Pro-vita Paşcani, Parohia Giurgeşti şi A.T.O.R Paşcani. Pe această cale dorim să le mulţumim şi să le transmitem că ne dorim şi pe viitor să ne susţină în activităţile ce le vom desfăşura.

Advertisements
  

 COMUNICAT DE PRESA

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Guvernul României a aprobat indicatorii economici pentru un segment din Autostrada A7 care leagă Moldova de capitala României

Redacția

ISU: 68 de incendii în județul Iași, de la începutul anului

Redacția

România are, începând de astăzi, o strategie națională și un plan de acțiune, cu măsuri concrete, finanțări și termene pentru Prevenirea și Combaterea Antisemitismului, Xenofobiei, Radicalizării și Discursului Instigator la Ură pentru perioada 2021 – 2023 (P)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site