RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un val de aer polar lovește România. Vremea se schimbă radical de astăzi

Începând cu ziua de joi, vremea se schimbă radical: va ninge în toate regiunile, vor scădea temperaturile, iar vântul puternic va face ca frigul resimţit să fie cumplit.

 

  

Conform meteorologilor, iarna autentică loveşte România. Ploile din partea de sud a Moldovei şi de nord-est a Munteniei se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vineri, valorile termice diurne vor fi în jurul pragului de îngheţ în partea de nord-est a teritoriului. În celelalte zone temperaturile se vor apropia semnificativ de valorile termice normale pentru această perioadă, urmând ca în regiunile vestice să vorbim încă despre un regim termic agreabil, cu valori în jurul a 7-8 grade.

Advertisements

“În cursul nopţii de joi spre vineri ploile prezente în partea de est, sud-est a teritoriului se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Pe parcursul zilei de vineri şi mai ales sâmbătă şi duminică ninsorile slabe cantitativ să fie prezente în regiunile sudice, mai supărător va fi vântul care se va asocia cu valorile coborâte, astfel încât senzaţia de rece va fi amplificată”, a spus meteorologul Gabriela Băncilă.

realitatea.net

Advertisements

 

 

Related posts

Mai multe zboruri sunt mutate de la aeroportul Suceava la cel din Iași.

Redacția

Un preot din Bacău, filmat în timp ce își agresează soția care se afla cu un copil în brațe (VIDEO)

Redacția

Majorarea salariului minim la 1.900 de lei va fi adoptată în Guvern săptămâna aceasta

Redacția
Încarcă...