NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Un tânăr din Târgu Frumos a murit după ce și-a tăiat venele

Un tanar in varsta de 33 de ani a murit ieri dimineata dupa o tentativa de suicid. Acesta a fost gasit de mama lui intr-o balta de sange, dupa ce si-a taiat venele la mana dreapta. Victima a fost transportata la Spitalul ”Sf. Spiridon” si in ciuda eforturilor medicilor a murit.

Barbatul a fost gasit de mama lui in agonie. Femeia a sunat urgent la numarul unic 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe barbat la spitalul din Targu Frumos. Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, tanarul a fost dus la spitalul Sf. Spiridon, unde a decedat.

”In dispeceratul 112 a venit un apel pentru un barbat inconstient, aflat la domiciliu, dupa consum de alcool, din declaratiile apartinatorilor a decis sa faca un gest necugetat, acela de venisectie. Pacientul a avut un gand suicidar, a fost gasi in soc hemoragic adus mai intai in punctul de lucru de la CPU Targu Frumos. Acolo a prezentat stop cardiorespirator din cauza hipovolemie, pierderii masive de sange. A fost resuscitat, s-a oprit iniatial hemoragia. A repetat stopul.A fost initial readus la circulatie spontana, a ajuns in Unitatea Primire Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon. S-a internat in clinica de Chirurgie Plastica, in Terapie Intensiva, urmand sa se rezolve chirurgical plaga, insa starea lui neurologica si afectarea cardiaca din socul hemoragic, a dus la repetarea stopului, de data asta fara reusita resuscitarii si din pacate s-a declarat decesul”, a declarat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU SMURD Iasi.

Politistii au declansat o ancheta in acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care barbatul a recurs la acest gest. Medicii au mai precizat ca acest tip de tentativa de suicid este mai rar decat cel prin intoxicatie medicamentoasa.

telem.ro

Advertisements

Related posts

Demersuri pentru amenajarea unui parc şi a unui teren de sport în două cartiere din Târgu Frumos

Ema Roman

Atenție, apicultori! Dezinsecție în Târgu Frumos

Diana Marcu

Post vacant scos la concurs în cadrul Primăriei Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...