RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Un tânăr din județul Iași și-a violat mama, iar, mai apoi, s-a ascuns într-o pădure!

Scene oribile petrecute în județul Iași! Un tânăr și-a violat mama, iar, mai apoi, s-a ascuns într-o pădure. Biata femeie și-a anunțat fiica, iar cea din urmă a cerut ajutorul polițiștilor. Mai apoi, oamenii legii l-au căutat pe individ, iar ieri acesta a ajuns după gratii

Un tânăr din Tomești și-a violat mama, iar mai apoi s-a făcut nevăzut. Povestea începe pe data de 30 iulie când Daniel Chelaru a decis să facă probabil unul dintre cele mai îngrozitoare lucruri din viața sa. A ajuns acasă și a constrâns-o pe cea care i-a dat viață să întrețină relații sexuale. După ce actul în sine s-a consumat, tânărul s-a făcut nevăzut. Biata femeie a sunat-o pe fiica sa după o zi și i-a povestit ce a pățit. Cea din urmă a cerut ajutorul polițiștilor, iar oamenii legii au început o anchetă.

Violul a fost confirmat de medicii legiști din Iași

Femeia în vârstă de 70 de ani a fost dusă la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde a fost examinată de doctori. În urma analizelor de specialitate s-a stabilit că aceasta a fost violată. Imediat, polițiștii au pornit în căutarea fiului femeii. Acesta a plecat la scurt timp după ce a violat-o pe femeie și a stat ascuns într-o pădure din zona Tomești.
La un moment dat, individul a fost găsit de polițiști și dus la audieri. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a recunoscut fapta și a spus că îi pare rău. Regretele nu au contat prea mult, iar individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

eri, Daniel Chelaru a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Individul este acuzat de viol, iar pentru fapta sa riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.
În urmă cu ceva timp, la Iași, o altă bestie cu chip de om a profitat chiar de cea care i-a dat viață. Grozăvia s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de 1 an, când Mihai Olaru ar fi mers la locuința mamei sale amețit de aburii alcoolului. Nu a stat prea mult pe gânduri și a început să tragă de cea care i-a dat viață. Femeia a fost chinuită zeci de minute, iar, intr-un final, fiul ei a adormit.

  

După ce fiul ei a adormit în casă, victima a mers să ceară ajutor

După incident, bătrâna de 70 de ani a plecat din casă, pentru a cere ajutor. Ea a povestit că fiul ei a încercat să o violeze. Imediat polițiștii au fost chemați la fața locului și au deschis o anchetă. Inițial, femeia a spus că fiul său a violat-o, ulterior a precizat că a încercat să o violeze și a vrut într-un fel să nu-i facă rău bărbatului. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și au făcut cercetări. În primă fază, bătrâna a refuzat să depună plângere împotriva fiului ei și nu a vrut să meargă la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru investigații. Ulterior, s-a răzgândit și a făcut ce trebuia. Polițiștii l-au internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, iar în cele din urmă individul a ajuns după gratii pentru viol.

bzi.ro

Related posts

ISUJ: Misiuni pentru degajarea țurțurilor

Redacția

Cum şi-a împărţit USL puterea

Redacția

Alertă de înec la Ciric. Pompierii caută un bărbat

Redacția
Încarcă...