RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr din judeţul Iaşi a fost prins la volan cu o alcoolemie ridicată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

În data de 05 august a.c., în jurul orei 01.40, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au oprit, pentru control, pe DN 24C, în Staţia auto Pietriş, un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei şi au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era cetăţeanul român B.I., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul S.P.R. Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţe “Sf. Spiridon” Iaşi în vederea recoltării de mostre biologice.

  

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ziarul de iasi

Related posts

Fiul de 15 ani şi-a urmat tatăl arestat pentru droguri

Redacția

Bărbatul care și-a tâlhărit prietenul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Răzvan Grecu

Captură impresionantă de țigări descoperită de polițiștii din Pașcani. 3.700 de pachete de proveniență Ucraina au fost confiscate. Șoferul care le transporta a fost reținut pentru 24 de ore

Marius Parteni
Încarcă...