RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un tânăr din Ciohorăni în moarte cerebrală. A făcut infarct înainte de a intra în operație, la Spitalul CF Pașcani

Un tânăr de 14 ani din Ciohorăni se află în stare gravă la Spitalul de Copii ”Sf.Maria” din Iași. În cursul zilei de joi, 1 octombrie, ar fi trebuit să fie operat de apendicită la Spitalul CF Pașcani.  Conform medicului chirurg care trebuia să facă intervenția, tânărului s-a făcut rău, înainte de a fi operat, ar fi suferit un infarct. Din această cauză intervenția chirurgicală nu a mai avut loc.

Pentru că starea pacientului era gravă, a fost solicitat un elicopter SMURD care l-a preluat de pe heliportul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani și l-a transportat la Iași.

Astăzi, pe o rețea de socializare a fost făcut un anunț despre starea tânărului, care este gravă, fiind în moarte cerebrală și s-a făcut un apel la rugăciune.

”Apel la RUGĂCIUNE ‼️🙏Jonathan Pârlea are 14 ani și are mare nevoie ÎN ACEST MOMENT de rugăciunile noastre. Ieri a mers la spital pentru a fi operat de apendicită, DAR din cauze necunoscute încă, Jonathan a făcut infarct pe masa de operație. A fost resuscitat si apoi dus de urgentă la Spitalul Sf Maria din Iași. În acest moment creierul nu îi funcționează, fiind intrat in moarte cerebrală.Dumnezeu poate face o minune cu Jonathan AZI la Iași! 🙏Distribuiți azi, mâine vă va mulțumi Jonathan!”

  

Related posts

Două doze ale vaccinurilor Pfizer şi AstraZeneca sunt extrem de eficiente contra tulpinii indiene a Covid-19 (studiu)

Redacția

Raportarea cazurilor de COVID-19 pe județe. Suceava se apropie de 3.000 de infectări

Redacția

Focar de COVID la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. Zece cadre medicale depistate pozitiv

Redacția
Încarcă...