NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un tânăr de 28 de ani s-a legat cu un șiret și s-a aruncat în râul Moldova, în fața soției

Un tânăr de 28 de ani din Gura Humorului și-a luat viața aruncându-se în râul Moldova, după ce și-a legat o mână de picior și a înghițit mai multe pastile pentru tratarea epilepsiei.

Totul s-a petrecut duminică seară, în aval de podul suspendat din Parcul Ariniș Gura Humorului, unde tânărul se plimba împreună cu soția lui.

Ambii erau bolnavi psihic și au mai avut tentative de sinucidere, însă de fiecare dată au fost opriți la timp de familie, cu aproximativ o lună în urmă fiind şi internaţi din acest motiv, la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, unde au rămas sub tratament timp de o săptămână, scrie stirisuceava.net.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că ajuns pe malul râului Moldova, soțul ei și-a legat cu un şiret de la încălţăminte o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i că doreşte să se sinucidă.

  

Aceasta a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a băgat capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu adâncă şi învolburată.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia în cursul zilei de luni, la mai bine de 100 de metri de locul pe care l-a indicat femeia, după ce a fost căutat de polițiști și pompieri.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Preselecție pentru noi membri în Ansamblul de Dansuri Populare “Dumbrăvița”

Oana Cordoneanu

Rene de Asis Sitjar, din Filipine, va fi diacon la Congregaţia Şcolilor de Caritate, Institutul Cavanis Paşcani

Redacția

Cazuri năucitoare la Iaşi: câte doi copii ajung zilnic la Psihiatrie, dependenţi de calculator şi jocuri video. „Suferă de depresie, sunt agresivi cu cei apropiaţi”

Redacția
Încarcă...