NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat pentru că s-a uitat prea insistent la iubita agresorului

Un bărbat de 21 de ani, din Oradea, a fost înjunghiat în plină stradă, de un tânăr de 19 ani. Motivul? S-a uitat prea insistent la iubita agresorului. Victima a ajuns la spital în stare stabilă. A fost nevoie de mai multe ore pentru ca făptaşul să fie prins de poliţişti. Este acum arestat pentru tentativă de omor.

Scandalul s-a iscat în plină stradă. Bărbatul de 21 de ani se întorcea de la muncă, iar în drumul său a trecut pe lângă un cuplu. S-ar fi uitat prea insistent la tânără, iar însoţitorul acesteia a luat foc. Nu a durat mult până să înceapă bătaia.

Agresorul nu a avut nicio reţinere să scoată briceagul în plină zi şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona spatelui. Criminaliştii au reuşit să identifice nu mai puţin de 13 urme de sânge la locul faptei.

George Sas, procuror:“Pe fondul unui conflict spontan iscat, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul hemitoracelui stâng şi flancului stâng, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol”.

Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la faţa locului. Bărbatul înjunghiat a rămas în stradă, până la sosirea ambulanţei chemate de trecători. A ajuns la spital şi a fost stabilizat. Oamenii din zonă au rămas însă marcaţi de incident. Spun că nu se mai simt în siguranţă.

Martoră“Foarte grav, foarte grav ceea ce se întâmplă. Nu este sigur nimic…”

Martoră“În ziua de astăzi, cu tineretul de astăzi, nu se poate vorbi că vorbesc murdar şi flegmatic cu tine.”

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor după câteva ore. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

observator

Advertisements

Related posts

Riscurile nevazute ale maidanezilor de pe strazi. Cum pot lua copiii boli parazitare (VIDEO)

Redacția

Saci de gunoaie, chiar pe malul apei, pe brațul Sulina. Ministrul Mediului: De lene, mulți preferă să-i arunce direct din barcă

Redacția

Proiect de lege prin care politicienii să nu mai facă puşcărie: Infractorii ar putea invoca regretul efectiv pentru a scăpa basma curată

Redacția
Încarcă...