NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr a fugit din spital după ce a fost testat pentru coronavirus. Poliţiștii l-au găsit în faţa Operei Maghiare din Cluj

Un buzoian de 37 de ani a fugit dintr-un spital din Cluj-Napoca, după ce a fost testat pentru coronavirus. Imediat, Poliția Română l-a dat în urmărire, făcând apel la populație pentru a putea fi identificat.

Pacientul, internat pe 31 martie la un spital din Cluj-Napoca s-a speriat după ce a fost testat pentru COVID-19 şi a plecat înainte să primească rezultatul.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie a.c., Nicolae Marian Androne, de 37 de ani, din județul Buzău, a plecat voluntar dintr-o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, unde se afla internat, fără încuviințarea personalului medical și nu s-a mai întors. Bărbatul a fost testat pentru virusul COVID-19, rezultatul fiind negativ”, a informat ieri seară IPJ Cluj.

În această dimineață, presa locală a anunțat că Nicolae ar fi fost găsit în fata Operei Maghiare din Cluj. El riscă să fie amendat cu 20.000 de lei pentru că a fugit din spital, fiind suspect de coronavirus.

  

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Medic: 30% dintre pacienţii cu COVID-19 dezvoltă insuficienţă renală acută

Redacția

Turişti inconştienţi pe Ceahlău. „Când confunzi muntele cu un club, urmările pot fi tragice“

Redacția

Fotografia postată de părintele Damaschin care vine ca o palmă pe obrazul nostru

Redacția
Încarcă...