NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr a fugit din carantină pentru o “liniuță”. A fost prins “zburând” cu 120 km/h în centrul orașului

Cursa ilegală a avut loc în miez de noapte pe străzile din municipiul Roman, județul Neamț. Doi tineri, ambii de 20 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de la Rutieră circulând, în paralel, cu viteza de 120 de kilometri pe oră, chiar pe un bulevard din centrul oraşului, potrivit IPJ Neamţ.

La verificări, poliţiştii au descoperit că unul din tineri, cel din Roman, ar fi trebuit să fie acasă, în carantină.

El fusese plasat în izolare de Direcţia de Sănătate Publică, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19.

“Cei doi au fost depistați cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 km/h, în interiorul municipiului Roman, pe traseul bulevardul Roman Mușat – strada Mihai Viteazu – strada Ștefan cel Mare – strada Oituz – strada Sucedava – bulevardul Roman Mușat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț într-un comunicat.

Față de tânărul din Stănița, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice iar față de tânărul din Roman, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și zădărnicirea combaterii bolilor.

observator

Advertisements

Related posts

Un tir încărcat cu marfă a rămas blocat, din cauza unei defecțiuni tehnice, pe un sens de mers din fața Spitalului Municipal Pașcani

Teona Gherasim

Directorul PSA Pașcani amendat din cauza primarului Pantazi!

Marius Parteni

Un tânăr din Ruginoasa depistat de polițiști, după ce a furat dintr-un bar din Valea Seacă

Redacția
Încarcă...