NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr a fugit de trei ori din izolare şi carantină. A primit închisoare cu suspendare

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj, care s-a întors din Marea Britanie şi a fugit de trei ori din izolare şi carantină, a primit opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

În acest dosar, a fost trimis în judecată un medic epidemiolog de la DSP Sălaj, bănuit că l-a ajutat pe tânăr, eliberându-i un „aviz epidemiologic” din care rezultă că acesta nu se mai afla în carantină, deşi mai avea o zi de stat.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tânărul a fost cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor, dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău.

Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de opt luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de doi ani”, arată reprezentanţii Parchetului.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Copil de aproape doi ani, lăsat nesupravegheat, accidentat după ce a ieșit în stradă

Redacția

20% din populația Sucevei, imunizată față de Covid-19. 16.500 de persoane au anticorpi, arată un studiu Medlife

Redacția

Schimbari importante la RCS&RDS de la 1 ianuarie 2013

Redacția
Încarcă...