RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un suspect, izolat la domiciliu din cauza riscului de infectare cu virusul COVID 19, nu poate fi audiat la Judecătoria Pașcani

Este vorba despre un cetățean român, stabilit de mai multă vreme în Italia. Bărbatul are domiciliul în peninsulă și a fost implicat într-un accident rutier pe teritoriul României, anul trecut, în timp ce era în concediu. Din motive încă necunoscute, șoferul a acroșat doi pietoni care mergeau pe marginea șoselei, unul dintre ei a decedat. În prezent dosarul este în fază de cercetare penală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, fiind dispusă realizarea unei expertize tehnice auto. Dispoziția trebuie însă anunțată suspectului în momentul audierii acestuia.

,,În februarie, când a fost admisă cererea noastră de studiere a dosarului și ridicarea de fotocopii, polițistul ne-a informat că șoferul va fi audiat la începutul lunii martie, moment la care acesta ar fi urmat sa se întoarcă în țară. Ulterior, poliția ne-a transmis că audierea nu va mai avea loc în perioada imediat următoare, întrucât șoferul nu poate risca să se supună carantinei de 14 zile și nici polițistul nu se expune la eventuale pericole de răspândire a virusului,” arată avocatul JGV și Asociații, Mihaela Reznic. 

continuare pe www.bzi.ro

Related posts

De ce nu l-a ales Tudorel Toader pe Daniel Horodniceanu la conducerea DIICOT: “Avem dosare la urmarire penală de 11 ani, neterminate”

Redacția

Accident grav din cauză necunoscută.IPOTEZĂ – șoferul a fost orbit de soare

Redacția

În prag de comă alcoolică încerca să conducă o autoutilitară prin orașul Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...