NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

„Un spectacol despre cum se decontează fericirea” amânat cu o zi

Referentul Casei de Cultură Mihail Sadoveanu anunță că spectacolul care urma să aibă loc pe data de 15 mai, pe scena instituției culturale este amânat cu o zi. Este vorba despre „Un spectacol despre cum se decontează fericirea”. 

 

„Ieri m-a contactat cineva de la Teatrul Bulandra și am fost anunțați că unul din actorii de la piesa de pe 15 mai are ceva probleme de sănătate, fapt pentru care s-a amânat piesa de pe 15 mai, o zi mai târziu, la aceeași oră, 19.30. Pentru acest spectacol s-au dat deja 150 de bilete, bilete se găsesc în continuare la mine. De pe data de 3 mai, aștept pășcănenii să vină să cumpere bilete pentru a putea vedea marii actori ai României”, ne-a declarat Samir Marcu, referent Casa de Cultură Mihail Sadoveanu.

Vorbim despre o comedie care va fi pusă în scenă şi ne va povesti despre cum se decontează fericirea. Reprezentanţii instituţiei de cultură din Paşcani fac precizarea că spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Cei interesaţi trebuie să ştie că pentru intrarea la spectacol vor plăti 50 de lei, dar au posibilitatea să se grupeze câte 10, caz în care preţul va scădea la jumătate.

Pe scenă vor fi actori tineri şi talentaţi, cu o piesă de excepţie care a avut deja spectatori din mai multe oraşe ale ţării.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Festival pentru copii și tineret „Curcubeul artelor”, ediția a V-a, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

De ce-şi dezgroapă moldovenii morţii după şapte ani. Adevăr sau mit: motivul pentru care nu ar putrezi toţi morţii sau ar fi găsiţi cu faţa în jos în sicriu

Redacția

Ritualuri practicate în Săptămâna Mare. De ce Moşii din Joia Mare sunt printre cele mai răspândite zile de pomenire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site