RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer ieșean a găsit un stâlp în care să se izbească dacă tot sunt goale străzile

Deși străzile sunt pustii, un șofer tot a reușit să provoace un accident de circulație în Iași cu victime omenești.

Dimineață, în jurul orei 7:30, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Toma Cozma, din municipiul Iași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. 

În urma impactului, șoferul și pasagera din autoturism au fost răniți. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Pasagera din dreapta șoferului a fost transportată în stare foarte grava la Spitalul de Neurochirurgie. “Este vorba de o femeie de 32 ani, pasager dreapta, fara centura. În urma impactului a suferit o politrauma. Este vorba de traumatism craniocerebral sever cu soc hemoragic. Prezenta fracura deschisa la gamba stanga, fractura antebrat drept, contuzie toraco-abdominala. A fost transportata în stare gravă, intubata, ventilata mecanic. Dupa tratament si evaluare in UPU va merge la Neuurochirurgie”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD UPU Iași.

  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

ZIARUL DE IASI

Related posts

Filmul prăbuşirii avionului de la Tătăruşi! Elicea s-a oprit imediat după decolare! (VIDEO)

Ema Roman

Un șofer beat, fără permis, la volanul unui tractor pe străzile din municipiu

Teona Gherasim

Doi hoți găsiți sub patul casei pe care au jefuit-o

Redacția
Încarcă...