RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieȘtirea zilei

Un șofer de autobuz beat a accidentat grav o fetiță de 15 ani pe trecerea de pietoni, în Iași. Adolescenta, în stare critică la spital

Accident teribil în Iași. O adolescentă de 15 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz al Transportului Public. Șoferul era beat. Polițiștii au constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,17 la mie în aerul expirat.

Primăria a făcut publică o captură de pe camerele de supraveghere din autobuz care arată că bărbatul și-a cumpărat o bere de la capăt de linie cu o oră și jumătate înainte de accident. Acesta le-a spus polițiștilor că mai multe mașini parcare obturau vizibilitatea spre trecerea de pietoni. A observat-o pe fată în ultimul moment, a frânat brusc, dar nu a reușit să o evite.

Adolescenta a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria, intubată și ventilată mecanic. Starea ei este foarte gravă spun doctorii.

Polițiștii au deschis un dosar penal. De asemenea, la Compania de Transport se face o anchetă internă. Pe durata verificărilor șoferul nu va mai avea dreptul să transporte călători.

  

digi24

Related posts

Creştinii ortodocşi intră de azi în Postul Mare

Redacția

Cărţile de identitate vor fi eliberate la 12 ani şi vor ţine loc şi de carduri de sănătate

Redacția

Bărbatul care s-a aruncat de la fereastra Hotelului Central era angajat al Ministerului Transporturilor

Diana Marcu
Încarcă...