RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei

Accidentată pe trecerea de pietoni de un șofer băut. O femeie în vârstă de 38 din Hărmănești a fost victima unui șofer inconștient care a lovit-o pe o trece de pietoni din municipiu și s-a făcut nevăzut. Nefericita întâmplare a avut loc ieri, pe strada Grădiniței. Martorii au văzut ce s-a întâmplat și au sunat la numărul unic de urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție.

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că şoferul, un pășcănean în vârstă de 31 părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, și în plus, era și băut.

  

“La data de 26 octombrie anul curent, polițiștii dincadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat despre faptul că, pe strada Grădiniţei, din municipiul Paşcani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti, iar conducătorul autoturismului implicat în accident ar fi părăsit locul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști,s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din mun. Pașcani, conducând un autoturism pe strada Grădiniţei, ar fi surprins şi accidentat o femeie de 38 ani, din comuna Hărmăneşti, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului, conducărul auto şi-a continuat deplasarea, fiind găsit de polițiști după câteva minute, într-o parcare. 

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic,rezultând că se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Acesta a fost condus la o unitate sanitară  în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, pietonul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentrusăvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Iași.

 

 

 

Related posts

IPJ Iași: Recomandări în prag de sărbători

Redacția

Deznodământ nefericit pentru un bărbat implicat într-o agresiune

Răzvan Grecu

Câinii-polițiști, „bijuteriile” Poliției din județ

Redacția
Încarcă...